Звездата от смесените бойни изкуства в сериите Rizin Йошинори Хори

...
Звездата от смесените бойни изкуства в сериите Rizin Йошинори Хори
Коментари Харесай

Звезда от MMA е финансирал кариерата си, доставяйки сексуални удоволствие на други мъже

Звездата от смесените бойни изкуства в сериите Rizin Йошинори Хори направи любопитно самопризнание в обществените мрежи, разказвайки за зората на своята кариера, когато се е видял заставен да доставя полови удоволствия на мъже, научихме от SportLive.

„ Преди 5 години другар ми сподели, че мога да изкарам пари като мастурбирам в Шибуе. Проучих въпроса и разбрах, че става въпрос за видео за възрастни. Посъветваха ме да си скрия лицето и ми споделиха, че няма да бъда разпознат, само че след това ме излъгаха. Нямах пари, а в действителност желаех да се занимавам с бойни изкуства. За по-малко от час изкараха 20 000 йени (300 лева.), което си бяха много пари. Това беше заплатата ми за повече от два дни по осем часа труд. Сега е много мъчително, когато си припомням, само че към този момент мога да преследвам фантазията си “, написа спортистът в един от профилите си в интернет.

Той споделя още, че не е педераст, а си пада по дами, само че тогава се е видял заставен да направи нещо фрапантно, с цел да финансира началото на кариерата си.

Хори има 15 мача в кариерата си досега, като един от тях даже е за UFC, въпреки и в загуба с нокаут през 2019 година от Хаким Давод. Понастоящем той е в серия от 3 поредни триумфа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР