Звездата и главен герой на новата трилогия по Междузвездни войни

...
Звездата и главен герой на новата трилогия по Междузвездни войни
Коментари Харесай

Дейзи Ридли не вижда своето бъдеще в още филми по `Междузвездни войни`

Звездата и основен воин на новата трилогия по " Междузвездни войни " Дейзи Ридли съобщи, че не вижда повече бъдеще за себе си и своята героиня във вселената, която Джордж Лукас сътвори, съобщи тя пред " Вълчър ".

Тази година следва да излезе " Междузвездни войни " Възходът на Скайуокър ", който ще бъде третата част (девета от всички досега) от новите серии. Досега почитателите са се досетили, че героинята на Ридли най-вероятно е щерка или най-малко родственик на Люк Скайуокър. Самата актриса обаче в този момент твърди, че след края на новия филм тя не вижда бъдеще за Рей: " Точно сега усещам, че това би бил добър свършек на сериите за Скайуокър ".

Все още не е ясно дали " Дисни " има проекти да я връща в бъдещи филми, само че самата актриса не наподобява изключително въодушевена.

" Има толкоз доста герои във вселената на " Междузвездни войни ", които в никакъв случай не сме засягали. Има толкоз доста материал за филмиране. Затова към този момент не мисля, че ще вземам участие повече. Но кой може да каже сигурно? Възможността може да се появи още веднъж ", разяснява тя.

Джон Бойега, който изигра Фин, също не счита, че след идващия филм героят му ще продължи да има бъдеще. Някои хора обаче настояват, че актьорите може да приказват по този начин преднамерено, с цел да отвлекат вниманието на почитателите и да ги изненадат на премиерата.

Очаква се " Междузвездни войни " Възходът на Скайуокър " да излезе по кината на 20 декември тази година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР