Знаменитостите преживяват по-трудно от нас, защото феновете и хейтърите са

...
Знаменитостите преживяват по-трудно от нас, защото феновете и хейтърите са
Коментари Харесай

Вижте как се промениха 14 звезди, откакто премахнахме основния им чар

Знаменитостите претърпяват по-трудно от нас, тъй като почитателите и злобарите са подготвени да не спят с дни, а да търсят преимущества и дефекти във външния им тип.

Въпреки това, героите от нашата сбирка явно не обръщат внимание на мненията и са трансформирали хипотетичните дефекти в тяхната характерност, без която към този момент не могат да бъдат показани.

Photoshop обаче прави чудеса, тъй че дано да фантазираме по какъв начин биха изглеждали обичаните ни звезди без техните отличителни черти.

Ние бяхме доста впечатлени от резултата и чакаме вашето мнение в мненията.

1. Адел

Известната брадичка на Адел с трапчинка е визитната картичка на певицата (сега не приказваме за нейния възвишен глас), по тази причина взехме решение да забележим какво ще се случи, в случай че тази функционалност бъде отстранена. Адел постоянно е красива.

2. Том Хидълстън

Красивият Том Хидълстън, в случай че намалите линията на косата и измененията дистанцията сред очите.  Изглежда такива дреболии, само че по какъв начин се трансформира лицето.

3. Мила Кунис

Невъзможно е да се откъсне взор от очите на Мила Кунис.  Но, почтено казано, не стана по-лошо, откакто бяха направени малко по-Малкиным.

4. Селена Гомез

Селена Гомес наподобява възхитително с  бузите  си и тази функционалност не се трансформира.

Магия …

5. Уил Смит

Честно казано, с изключение на ушите, ние не сме трансформирали нищо и самите ние бяхме шокирани от това какъв брой се е трансформирало лицето на Уил.  И природата към момента беше пъклен мъдра, добавяйки този сексапил  към артиста.

6. Дита декор Тийз

Трудно е да се твърди, че невероятните извивки на кралицата пародия са нейната визитна картичка от епохи.  Въпреки това, даже без спиращата дъха тясна талия, Дита наподобява луксозно.

7. Тилда Суинтън

Тилда е брилянтна актриса, която знае по какъв начин да въплъти както мъжки, по този начин и женски облици.  И се чудехме какво ще се случи, в случай че създадем по-женствена версия на актрисата.  Нека си признаем, целият сексапил е загубен.

8. Кейт Бланшет

Забелязали ли сте какво променихме в очарователната Кейт?  Да, да, направиха един тип „ ринопластика “ – и доста съжалявахме за това.

9. Лили Колинс

Широките вежди на актрисата са нейната визитна карта.

10. Киану Риивс

Трудно е да си представим невероятния Киану с друга прическа, само че ние се опитахме.  Вие сте арбитър на резултатите.

11. Блейк Лайвли

Премахнахме непокътнатият сексапил  на Блейк  и можем умерено да кажем, че нещо явно липсва в  облика.

12. Дженифър Анистън

Трудно е да си представим Дженифър с друг цвят на косата, само че това е нещо.  Чудя се какво би споделил Брад Пит за това?

13. Бела Хадид

Бела не губи своя сексапил даже без прочутите  устни, макар че ни се коства, че на облика въпреки всичко липсва нещо.

14. Иън Джоузеф Сомърхолдър

Иън има невероятни сини очи.  Но даже и с кафявите,  погледът му не губи своята прелест, по какъв начин мислите?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР