Златка Райкова не иска пукнат лев издръжка от Благой Георгиев.

...
Златка Райкова не иска пукнат лев издръжка от Благой Георгиев.
Коментари Харесай

Златка: Не искам пукнат лев от Благой!

Златка Райкова не желае пукнат лев прехрана от Благой Георгиев. Плеймейтката за първи път разяснява раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и изобщо не й е мъчно, нито желае помощ от таткото. Блондинката даде опция на почитателите си да й задават въпроси.

Почитателите бяха осведомени за новите облекла от стилната марка на Райкова, както и за други реклами на артикули, само че въпреки всичко някогашната на Джизъса сподели две думи и за най-пикантната вест към нея, а точно раздялата им.



Плеймейтката обожава сина си и сама го устоя

Тя изясни, че не била сюрпризирана от изневярата на някогашния футболист. На въпрос: „ Как възприемаш изневярата на Джизъса и че ще има пето бебе и женитба?”, Златка отвърна: „ Нищо ново, някой да не би да се е изненадал”.



Карен не пести пари за Златка и сина й

Райкова добави, че не приема случилото се за неуспех, и е откровена, че не й е мъчно да гледа сама детето си. А също по този начин и че не желае да си прави реклама с раздялата. „ Няма да си върша пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света – детето ми. Някои хора и 10 да създадат, няма да знаят какво е” – отговори пазарджиклийката, като по този начин захапа някогашния си, който сега съгласно слуховете чака пето дете от четвърта жена. 40-годишният футболист настойчиво се бори с демографската рецесия в страната, като постоянно прави деца на дамите, в които се влюбва.

Животът на Благой Георгиев умерено може да бъде разказан като характерен за латиноамерикански сериал. Татуираният полузащитник извървя дълъг път на любовни драми, изневери и татуси.

Райкова не крие, че за сина й Благой се грижи новият й обичан – арменецът Карен Хачатрян, който отрупва мъника с дарове. Последно Карен подари на Благойчо електрическа джипка, а мама Злати се похвали по какъв начин дребният й сладур кара. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на личните си доходи от реклами и облеклата, които продава. Изкусителката изрично отхвърля да взима пари от Благо Джизъса за сина си, само че и той самият не й предложил прехрана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР