Необичайна журналистическа седмица очаква зрителите на Нова в Черешката на

...
Необичайна журналистическа седмица очаква зрителите на Нова в Черешката на
Коментари Харесай

Журналистите от Нова сменят микрофона с черпака

Необичайна журналистическа седмица чака феновете на Нова в „ Черешката на тортата “. Петима от изявените публицисти на медията ще тестват потвърдения си професионализъм, само че този път в кулинарията. Добри вести от началник Манчев ще чакат водещата на утринния блок „ Твоят ден “ по Нова Нюз Лора Инджова, репортерът на Новините на Нова тв Благой Цицелков, интернационалният редактор Яна Николова, кореспондентът на малкия екран в Париж Петя Желева и създателят на рубриката „ Пълен парадокс “ в „ Здравей, България “ Румен Бахов.

Начало на журналистическата седмица ще сложи Лора Инджова. Очарователната водеща на утринния блок „ Твоят ден “, ще разкрие топлината на своето фамилно огнище в дословния и метафоричен смисъл с изкусително меню. В края на вечерта впечатляващите ѝ кулинарни търсения ще приключат към огъня в градината, където към компанията ще се причисли и обичан човек със специфична музикална изненада.

Във втората вечер амбициозният кореспондент Благой Цицелков ще усили залога за спечелването на почетния плакет с изискани италиански предписания. Със съвършена точност към детайла журналистът на Нова ще подсигурява незабравимо преживяване за гостите и феновете. Приятната изненада от уменията на Благой Цицелков в кухнята ще бъде гарнирана с любопитни фамилни истории, измежду които и тази за какво избира да тръгне по пътя на публицистиката.

В сряда интернационалният редактор Яна Николова, отразявала евроизборите непосредствено от залата на Екологичен потенциал в Брюксел, ще сътвори запаметяваща се родопска кулинарна история. Журналистът, чиято специалност през годините води до доста и даже рискови точки по света, ще показа със феновете своята скъпа сбирка от нетрадиционни сувенири и печатни издания. Сред тях е и специфична рисунка от украинско дете, олицетворяваща войната.

Незабравима вечер в Старинен Пловдив ще провежда кореспондентът на Нова в Париж Петя Желева. Умелото ѝ френско меню ще бъде поднесено в къщата-музей на Хаджи Алеко. Въпреки богатия ѝ професионален опит, присъединяване на Петя в „ Черешката на тортата “ ще поведе класацията ѝ от персонални провокации. Извън всякаква логичност  ще се окаже, че Петя Желева, която е шампионка по офроуд и любителка на високите скорости, изпитва боязън от самолетните полети.

Не вечеря, а паметен кулинарен театър ще приготви Румен Бахов, прочут с рубриката си „ Пълен парадокс “ в „ Здравей, България “. Семплите му предписания ще разкрият многообразното благосъстояние на родното Черноморие, опазването и популяризирането на което е приел за своя персонална идея. Наздравици с морска вода, предястие със сурови миди и отровна риба в чиниите, са единствено част от сензационните вести в последната кулинарна емисия от седмицата.

И до момента в който обичаните лица от ефира на Нова се вихрят в кухнята, те нито за момент не остават надалеч от осведомителния поток, потвърждавайки правилото, че журналистът остава подобен, без значение къде се намира. В „ Черешката на тортата “ обаче, изборът на победител в кулинарната конкуренция ще избере началник Манчев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР