Лъчезар Чоткин, победителят от Хелс Китчън 6 проговори след финала.

...
Лъчезар Чоткин, победителят от Хелс Китчън 6 проговори след финала.
Коментари Харесай

Чоткин: Преборих лошото!

Лъчезар Чоткин, спечелилият от " Хелс Китчън " 6 проговори след финала. Шампионът благодари на съгражданите си от Дупница за поддръжката.

" Здравейте другари и почитатели на Чоткин и Честит Празник! Лично желаех да ви благодаря от сърце за мощната поддръжка. Последните 3 месеца за мен бяха като във Ада, знам че сте ме гледали и сте стискали палци за мен и съм ви доста признателен. Преборих неприятното и всички който бяха против мен, тъй като не спирах да се боря със всеки минал ден и излязах от Кухнята На Ада като истинки Шампион, Човек и Готвач и Пример. Бъдете здрави и щастливи. Аз и мойта половинка Камелия Маджарова ви пожелаваме приятна и спокойна вечер " - написа топ готвачът, който е родом от с. Червен брег, само че от 18 години живее и се развива в чужбина.

Чоткин е прекарал 14 години в Милано, а от 4 години е в английската столица - Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за международни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният тим на Челси. Напуска работа малко след покачването си, с цел да взе участие в " Хелс Китчън ", където победи и получи чек с огромната премия от 100 000 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР