Здравословна диета, която почиства храносмилателната система и ви помага да

...
Здравословна диета, която почиства храносмилателната система и ви помага да
Коментари Харесай

Здравословна диета, с която може да отслабнете и ще сте здрави

Здравословна диета, която почиства храносмилателната система и ви оказва помощ да отслабнете

Търсите ли най-бързия метод да отслабнете? След няколко седмици ще участвате във значимо събитие и желаете да влезете в най-хубавите си тесни облекла? Имате значимо събиране след две седмици? Вие сте попаднали на вярното място. Сега ще ви кажем по какъв начин да отслабнете единствено за една седмица.

Всичко, от което се нуждаете, е здравословна диета и прецизно съблюдаване на режима.

Първо предписание: в никакъв случай не пропускайте хранене през тази специфична седмица.

Засищащото хранене един път дневно няма да ви помогне да отслабнете! В идеалния случай би трябвало да се стремите интервалът сред храненията в никакъв случай да не е повече от три часа!

Правило второ: не би трябвало да живеете с възприятие на апетит през тези дни. Ако се почувствате гладни, хапнете незабавно!

Тази диета е създадена от General Motors. Тя е основана за тези от чиновниците си, които биха желали да отслабнат, само че без хапчета и строги диети, които би трябвало да съблюдават с месеци. Целта на автомобилния колос е да поддържа чиновниците си, които работят в офиси или в производството и нямат задоволително време и сила, с цел да се грижат за здравето си.

Ако желаете да извлечете максимума от тази диета, следвайте инструкциите ясно, купувайте всички нужни артикули в верните количества.

Първи ден
Това е най-важният ден от вашата стратегия. Следователно, той би трябвало да бъде напълно отдаден на плодовете. Яжте всички плодове, които обичате.

Основното е да изключите бананите от листата. И не забравяйте, че дините и пъпешите са най-подходящи.

Също по този начин в този ден би трябвало да изпиете 8-12 чаши вода.

Ако почувствате апетит, увеличете порциите. Да останете гладни е строго неразрешено.

Втори ден
Той е отдаден на зеленчуците. Изберете тези, които харесвате. В този ден е значимо да изядете най-малко една порция варени картофи. Насладете се на моркови, броколи, краставици, тиква, салата, зеле, патладжан.

Ако извършите всичко вярно, ще отидете няколко пъти до тоалетната денем. Това е от значително значение за “основен ремонт ” на храносмилателната ви система.

И не забравяйте да пиете 8-12 чаши вода през тези два “вегански ” дни!

Трети ден
Този ден е за плодове и зеленчуци. Можете да ядете всичко без картофи и банани.

Основното нещо е да не ядете дружно плодове и зеленчуци. Направете си плодово ядене за закуска, салата без подправки за обяд и хапнете няколко разнообразни плода за вечеря.

Както и през първите два дни, не пропускайте опцията да пиете доста вода.

Четвърти ден
За един ден ще би трябвало да изядете 8-10 банана и да изпиете три чаши мляко, нищо друго!

Може да мислите, че ще е „ гладен ден “, само че ще се изненадате какъв брой добре ще се чувствате довечера. Основното е да запомните, че би трябвало да се храните най-малко четири пъти денем. Пийте мляко за закуска, обяд и вечеря.

Пети ден
Ако харесвате домати, тогава петият ден ще бъде празник за вас. На обяд изяжте чаша ориз, а на закуска и вечеря – общо 6-7 огромни домата.

Организмът ще създава доста пикочна киселина в този ден. Следователно, ще би трябвало да опитате да изпиете 12-15 чаши вода.

Шести ден
На обяд ви е разрешено да хапнете чаша ориз. А останалата част от деня се придържайте към диета на растителна основа, т.е. плодова и зеленчукова диета.

Седми ден
Това е последният ден от вашата диета. Имате право на дребна купа ориз и всички зеленчуци, които обичате. Пийте плодови сокове с храненията.

Тази диета съвършено почиства храносмилателната ви система.

Вижте още: Знак от ориста. Узнайте какво е нейното обръщение за вас!

Спазването на тази здравословна диета би трябвало да бъде не повече от един път месечно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР