Заявката на ИТН относно създаването на кабинет автоматично рефлектира върху

...
Заявката на ИТН относно създаването на кабинет автоматично рефлектира върху
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Мандатът на ИТН беше котка в чувал

Заявката на Има Такъв Народ по отношение на основаването на кабинет автоматизирано рефлектира върху тях. Избирателите са тези, които дават оценките. Промяната на средата не минава през това да обиждаш останалите участници в процеса. Това сподели за " Денят ON AIR " депутатът от " Демократична България " Стоян Михалев.

Според него мандатът, връчен на Има Такъв Народ, е съпоставим с " котка в чувал ".

" Нямаме никакви страхове и търсим съидейници. За да се реализира реформиране, трябват съидейници. Не играем на някакви къси прави, в случай че може нещо да се чопне отсам или оттова ", добави той за Bulgaria ON AIR.

От думите му стана ясно още, че дясното няма да се разцепи.

" Избирателите правят оценка държанието ни и резултатите ни се усъвършенстват. На вторите избори взехме съвсем 13%. Самите социолози в този момент споделят, че евентуално ще сме втора политическа мощ. За мен е значимо дали ще сме съидейници по значимите тематики. Години наред сме говорили по тези като правосъдна промяна, опазване на здравето и е значимо всички дружно да решаваме ориста на България ", добави събеседникът.

Според него в ГЕРБ се вижда интересчийство.

" В тази партия има централизирано втурване на задания. Тя е лидерска партия, само че не мисля, че ще има още дълго покорно следване ", разяснява още националният представител.

Михалев е на мнение, че парламентарните избори са по-важни от президентските, тъй като България е парламентарна република.

" Ако имаме същинска парламентарна република, ролята на президента няма да има толкоз огромна тежест. В дясното демократично пространство сами вземаме решенията си ", акцентира той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР