В това прекрасно време е твърде изкушаващо да се качите

...
В това прекрасно време е твърде изкушаващо да се качите
Коментари Харесай

Шофьорите са предупредени за грешка в обувката, която може да им наложи глоба от £5000

В това прелестно време е прекомерно изкушаващо да се качите в колата по джапанки, само че специалистите предизвестиха, че това не би трябвало да се прави.

Ако бъдете спрян с несъответствуващи обувки, това може да сътвори проблеми за джоба ви, защото може да ви наложат санкция до £5000. Експертите по повреди в RAC обясниха, че в случай че неверните обувки станат причина да попаднете в акцидент да вземем за пример, това сигурно ще се трансформира в проблем. Джапанките може да не са категорично изброени в закона, само че сигурно може да не ви разрешават да шофирате по най-хубавия метод.

Насоките на DSA споделят, че една обувка би трябвало да „ има подметка не по-дебела от 10 mm, само че подметката не би трябвало да е прекомерно тънка или мека “, оповестява The Express, което значи, че може да желаете да промените обичаните си летни сандали за чифт маратонки, преди да тръгнете на път.

Вашите обувки също би трябвало да „ обезпечават задоволително сцепление, с цел да спрат крайници ви да се изплъзва от педалите “, не би трябвало да са прекомерно „ тежки “, би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР