Невиждан екшън с украински граждани е имало снощи във Враца,

...
Невиждан екшън с украински граждани е имало снощи във Враца,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Пияни украинци нападнаха кола на „Хепи такси“ във Враца, полицията ги спасила от линч /снимки/

Невиждан екшън с украински жители е имало нощес във Враца, научи извънредно организация BulNews.
Около 21.30 часа на телефоните на най-голямата таксиметрова компания „ Хепи “ била получена поръчка от баничарницата на бул. „ Васил Кънчов “. Към клиентите била ориентирана фирмена кола, карана от жена.
Когато тя пристигнала на място, в таксито се качили 4-мъртво пияни украинци. Мъжете незабавно почнали да се закачат с нея, да я опипват и да вършат опити да я целунат.
Шофьорката общително ги помолила да слязат, защото са пияни и няма по какъв начин в тази обстановка да ги закара на посочения от тях адрес. Украинците обаче въобще не чували нейните думи и продължавали да се държат нападателно.
Тогава тя подала сигнал за помощ към охранителната компания СОТ 5+ и след две минути дошъл патрул. През това време на мястото пристигнали и всичките 25 таксита, които нощес са били на промяна. Пияните украинци бързо били респектирани и единствено навременната интервенция на полицията е предотвратила техния линч.
Струпването на толкоз доста коли и униформени провокирали интереса на целия квартал, като живущите там напълно подкрепили дейностите на своите съграждани.
След края на абсурда таксиметровите коли траяли своята работа, а охранителите поели обектите си и затова ориста на четиримата пияни украинци е незнайна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР