Млади надежди от Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро

...
Млади надежди от Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро
Коментари Харесай

Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика

Млади очаквания от „ Акро Джъмп “ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „ Черноморец “ и „ Орел “ -Айтос

Златни медали завоюваха акробатите Ивайла Николаева и Александър Клевковкин от бургаския клуб „ Акро Джъмп “ на Международния шампионат Burgas International Acro cup 2024.  В надпреварата за Световната купа по спортна акробатика през вчерашния ден в Арена Бургас те се показаха ослепително и завоюваха първото място макар мощната конкуренция на спортисти от 17 страни. 

Сребърни медали пък завоюваха акробати от „ Черноморец “ и „ Орел “ - Айтос. 

„ Браво на финалистите! С доста труд, тренировки, ограничения и сълзи те реализират тези резултати “, разяснява във Facebook Жени Станева от Спортния клуб по акробатика „ Акро Джъмп “.

 

„ Нашите бургаски акробати са надарени и амбициозни. Нека ги подкрепим! “, прикани пък кметът на Бургас Димитър Николов. Той бе на публично разкриване на Световната купа по спортна акробатика и Международния шампионат Burgas International Acro cup 2024.

Елитът на спортната акробатика е в България. 

„ За мен е чест и наслаждение да ви поздравявам на извънредно влиятелния шампионат - Световна купа по спортна акробатика! Искам особено да благодаря на всички хора, свързани със спортната акробатика в България и в Бургас, на всички, които помогнаха градът ни да е хазаин на съревнование от този сан. Бургас обича спортната акробатика. Убеден съм, че по време на шампионата ще бъдат реализирани изключителни резултати “, сподели Николов при откриването на „ Burgas International Acro cup 2024 “.

Вижте видеото на нашия стажант-репортер Димитър Киряков:



Над 800 състезатели и треньори от 17 страни дойдоха в Бургас, с цел да вземат участие в влиятелният интернационален шампионат. Днес е посленият спортен ден в " Арена Бургас ". Входът е свободен.

Може да гледате НА ЖИВО интернационалния шампионат " Акро Къп Бургас " тук:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР