Но да не се заричаме, защото с ротирането на книгите

...
Но да не се заричаме, защото с ротирането на книгите
Коментари Харесай

В Бургас ротираха книги, вместо министри

Но да не се заричаме, тъй като с ротирането на книгите е ясно, с министрите е по-сложно, пошегува се Дилов

Десетки поданици и посетители на Бургас се включиха в самодейността „ Книги на ротация “, която се организира нощес на пл. „ Тройката “. Събитието се провежда от коалиция ГЕРБ-СДС, а концепцията е на Любен Дилов-син. Самият той се пошегува, че ротацията на книги в Бургас е доста по-успешна от ротацията на министри в София.

„ Това е форма на отмора от политиката. Поканихме бургазлии да си разменяме книги. Донесли сме и нови издания, с цел да не е всичко антиквариат. Инициативата има и шеговит миг – няма да ротираме министри, а ще ротираме книги. Но да не се заричаме, тъй като с ротирането на книгите е ясно, с министрите е по-сложно “, пошегува се Дилов, който е в листата с претенденти за народни представители от Бургас.

Той акцентира, че датата на самодейността не е определена инцидентно – 22 май е отпратка към номера на бюлетина 22, с която коалиция ГЕРБ-СДС се явява на тези избори.

Сред книгите, които се „ завъртяха “, имаше както нови заглавия, по този начин и класики като „ Портретът на Дориан Грей “ на Оскар Уайлд, „ Улица Консервна “ – Джон Стайнбек, „ Мартин Идън “ – Джек Лондон, „ Изкуството на войната “ – Сун Дзъ, „ Жената на Генерала “ – Борис Ангелов, „ Баронг “ на Иво Баев и други Особен интерес измежду присъстващите провокираха броевете на списание “L`Europeo ”, което Любен Дилов издава.

В „ ротацията на книги “ се включиха претендентът за евродепутат Борислав Киров, претендентите за народните представители от бургаската листа на ГЕРБ-СДС, както и общински съветници в Общински съвет Бургас. Всеки от тях донесе по няколко обичани заглавия и си потегли с книга.
 Десетки поданици се включиха в инициативата
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР