Защитникът от националния отбор на Саудитска Арабия по футбол Ясер

...
Защитникът от националния отбор на Саудитска Арабия по футбол Ясер
Коментари Харесай

Ужасяващи последици за контузения защитник на Саудитска Арабия

Защитникът от националния тим на Саудитска Арабия по футбол Ясер ал Шахрани е със счупена челюст и раздробени няколко костици на лицето вследствие на конфликта със личния си вратар Мохамед ал Оуаис във вчерашната среща с Аржентина от Монидал 2022 в Катар, оповестява вестник " Гълф Тудей ".

Азиатците  завоюваха с 2:1 и сервираха една от най-големите сензации в историята на международните шампионати.

Инцидентът на вчерашната среща Аржентина – Саудитска Арабия се случи в 6-ата минута на добавеното време. Тогава при висока топка вратарят Ал Оуаис скочи първи, само че удари с коляно в главата съотборника си Ал Шахрани, който в началото загуби схващане, а по-късно беше изнесен от терена на носилка.

По информация на вестника, постанова се незабавна хирургическа намеса, на първо време да бъде спряно кръвотечението и по-късно са бъдат извадени раздробените костици. Ръководството на Футболната федерация на Саудитска Арабия се разпореди незабавно да бъде обезпечен частен аероплан, с който футболистът да бъде превозен в клиника в Германия. Лекарите там ще преценят по кое време и по какъв начин да се вършат плануваните една след друга интервенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР