Защитникът на ЦСКА Юрген Матей, който има 3 гола в

...
Защитникът на ЦСКА Юрген Матей, който има 3 гола в
Коментари Харесай

Защитник на ЦСКА: Нашият тим е като Аякс и Фейенорд

Защитникът на ЦСКА Юрген Матей, който има 3 гола в последните 4 мача, бе награден с наградата за състезател №1 на 27-ия кръг на efbet Лига. Нидерландецът приказва за разликата с Лудогорец и направи съпоставяне сред ЦСКА и отборите в родната му страна.

" Благодаря на всички за тази премия. За мен е чест. Да бъда почтен не бях наясно, че хората мислят по този начин за мен, както споделих това е чест. Благодаря на тима, тъй като без тях нямаше да мога да я печеля. Щастлив съм да оказвам помощ на отбора, особено против Арда съумях да вкарам победния гол.

Мисля, че в предходните мачове против Лудогорец също бяхме близо. Трудно е да разбираем тъй като не изиграхме предходните мачове както вчерашния. Дори, знаейки, че е твърдо късно за шампионата, сме щастливи да покажем, че разликата не е каквато е в таблицата. За Купата и през вчерашния ден показахме, че можем да победим Лудогорец. Надявам се, че през идващия сезон ще сме даже по-близо до тях. Загубихме точки, когато не можахме да покажем най-хубавото от себе си и това направи разликата сред нас и Лудогорец ", съобщи Матей.

" И с Бруно Акрапович печелихме точки. Просто по този начин се стекоха събитията, че за Купата играхме добре и печелихме. Ние сме добър тим, който играе прекрасен футбол. Сега изглеждаме по-атрактивно.

Разбира се, че помня автогола против Локомотив Пловдив. За мен беше много трагичен миг. Опитваш се да забравяш такива моменти, само че е мъчно. Мисля, че ще бъде тежък мач. Всички знаят, че Локомотив обичат да се борят. Ние би трябвало да създадем същото и по-силният да победи ", добави бранителят.

" Като клуб ЦСКА е като Аякс, Фейенорд - огромен клуб с доста почитатели и напрежение. Всички чакат да печелиш и да си първенец. Трудно е да ги сравниш като футболни качества, само че мисля, че ЦСКА и Лудогорец и могат да се състезават с огромните в Нидерландия ", сподели още Матей.

" Да, по-лесно е когато Мено Кох е до мен. Всички в тима приказват британски и мога да споделям и с тях, само че когато стане нещо бързо е по-лесно да си споделяме на нидерландски.

Харесва ми, когато почитателите са на трибуните. Когато ги няма, все едно играеш другарски мач. С тях на трибуните ти играеш и за тях. Обичам да играя пред почитатели ", добави футболистът на ЦСКА.

" Да, това ще бъде първи край за мен. В Нидерландия съм стигал до полуфинал. Всички го чакаме с неспокойствие, само че първо имаме мач с Локомотив Пловдив ", съобщи Матей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР