Зодия Лъв да чуе вътрешния си глас и да действа.Целият

...
Зодия Лъв да чуе вътрешния си глас и да действа.Целият
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 май неделя: Да чуе вътрешния си глас зодия

Зодия Лъв да чуе вътрешния си глас и да работи.

Целият хороскоп в " ":

Овен

Ako се появи късмет да преговаряте „ очи в очи ” или Ви помолят да извършите пробно показване, хващайте се за тази концепция. С невероятна лекост може да решите тези въпроси, и освен това да наподобява превъзходно. Имате заложба за другарство с хората, като освен това сте способни по едно и също време да бъдете настойчиви и очарователни. Това е несъмнено печеливша композиция. Днес е просто отличен ден за гонене на своите цели.

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.
 

Близнаци

Днес бъдете деликатни и не бързайте, когато би трябвало да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните усеща. Може много крепко да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в следствие да попаднете в доста глупава и ужасно неловка обстановка. По-добре е във всичко да демонстрирате успокоение и безчувственост. Не би трябвало да мислите, че по подобен метод изпускате единствения и несравним миг за пояснение - той още не е настъпил.
 

Рак

Денят е обвързван с финансови загуби. Въздържайте се от взимане на решения, свързани с пари, а също и от недомислени придобивки или подписване на съмнителни покупко-продажби. Бъдете подготвени да измененията своите проекти, отнасящи се до персоналното или фамилно имущество. Перспективите в работата не са неприятни и ще можете да се наложите над противниците, както и да прокарате превъзходна своя концепция. В персоналната сфера събитията ще се подрежадт доста удобно. Няма възможност за съществени промени, а единствено за малко наслади и изненади. Възможно е образуване за сполучливо пътешестване.
 

Лъв

Очаква Ви взимане на много комплицирано решение, въпреки и да чувствате, че към момента не сте подготвени за това. За страдание, никой няма да стартира да Ви чака! Ако бавите решението през днешния ден, има доста да съжалявате за това в бъдеще. Вашата задача е, на време да се вслушате във вътрешния си глас, а интуицията е тази, която ще Ви подскаже, какво би трябвало да се прави. Денят е доста подобаващ за разрешаване на финансови и имуществени различия, включително – и вътрешно-семейните. Ще съумеете да примирите враждуващите страни, както и да създадете удобна атмосфера за другарство.
 

Дева

Направили сте всичко, което сте могли. Отлично знаете, че нищо повече не можете да извършите за решение на дадения спор. По този въпрос Вашата половинка също е наясно. Нужна Ви е трета мощ, която, намесвайки се в ставащите събития, нещо да промени. Възможно е, това да не е в най-хубавата за Вас посока... Това ще стане през днешния ден. Бъдте подготвени за всичко.
 

Везни

Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани.
 

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.
 

Стрелец

Oтлагали сте сключването на това делово споразумение, защото това е била единствената рационална тактика за момента. Сега Вашето очакване е време да завърши и би трябвало да сложите завършек на това, което е било стигнало до мъртва точка. Сега Вашата усърдна работа ще стартира да Ви се отплаща. И въпреки че по начало живеете извънредно с вълненията на сегашния миг, напоследък сте съумели да се замислите и за бъдещето, ноето еднопосочно ще донесе своите плодове. Бъдете нападателни, само че пуснете в ход своето фирмено омагьосване.
 

Козирог

Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.
 

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.
 

Риби

Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР