Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев говори на днешната пресконференция преди

...
Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев говори на днешната пресконференция преди
Коментари Харесай

Георги Терзиев: Надявам се да отговорим на твърдата игра на Мидтиланд

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев приказва на днешната конференция преди семейството на Мидтиланд в Лига Европа. Срещата е последна за разградчани в евротурнирите през този сезон. Опитният защитник съобщи, че се надява тимът да отговори на твърдата игра на датския клуб.

„ Силно се надявам на следващия ден положителната ни серия да продължи. С добра игра и добър резултат. Последният мач на европейската сцена да го приключим с победа. Надявам се да объркаме техните сметки и да излезем крайни спечелили от мача ", сподели Терзиев.

"С всички сътрудници се усещам добре. Има доста мачове. Когато играем през три дни няма кой да изиграе всички мачове. Добре е, че се дава късмет на всички. Не е проблем кой с кого ще играе”.

„ В първия мач станахме очевидци на твърдата им игра. Тази година не сме съумели да усетим усета на успеха в Европа. Надявам се да се поздравим в този момент. Надявам се отговорим на твърдата им игра. Длъжни сме да отговорим по този метод. В първия мач ни натиснаха по този метод ", показа още бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР