Председателят на българското дружество по неврорентгенология доц. д-р Марин Пенков

...
Председателят на българското дружество по неврорентгенология доц. д-р Марин Пенков
Коментари Харесай

Известен специалист ще консултира пациентите на томографа от последно поколение в „Парк Хоспитал”

Председателят на българското сдружение по неврорентгенология доцент доктор Марин Пенков ще съветва пациенти на пловдивската болница „ Парк Хоспитал ” на 31 май, оповестяват от болничното заведение.  Медицинския център към болничното заведение „ ПАРКМЕД ” разполага с последно потомство магнитно- резонансен томограф модел SIGNA™ Voyager 1.5Т ( " Тесла " ) General Electric (GE). Това е един от най- модерните апарати в областта на образната диагностика.
Прочетете още
Внедреният изкуствен интелект подсигурява недостижимо досега качество на облика, а времето за осъществяване на проучването е понижено на половина. Апаратът обезпечава експедитивност и оптимално явен 3D облик.

С усъвършенстваната 3D технология за промяна на придвижването от главата до петите SIGNA™ Voyager 1.5Т отстранява нуждата пациентите да лежат безусловно неподвижни по време на сканирането, което прави проучването по-малко стресиращо.

Апаратът разполага с алтернатива за ниски равнища на звук, като този звук може да бъде понижен на 80%, изключително при проучване на зона коляно или зона от гръбначен дирек.

Тези и още доста други преимущества вършат SIGNA™ Voyager 1.5Т желан от експертите по образна диагностика, като им дава опция да намират бързо и надеждно по-ефективни решения за здравето на своите пациенти.

Томографът е подобаващ и за проучване на мултицентричен или мултифокален карцином; за лобуларен карцином; за  пациентки със силиконови импланти; за всяка BRCA-положителна пациентка за профилактика. С него се вършат и всички рутинни и високоспециализирани проучвания на ЦНС, стави, гръбначен дирек, коремни органи, дребен таз и други

С направление по НЗОК проучването е гратис. Възможно е и проучване против възнаграждение.

Хората, които желаят да си създадат проучване и да бъдат съветвани от доцент Пенков, могат да си запазят час на тел: 0879606042 (всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа).

Доц.  Марин Пенков е приключил медицина през 2003г в МУ София. През 2009 година получава компетентност по „ Образна диагностика “, а по-късно специализира „ Здравен Мениджмънт “ и  „ Неврорентгенология “.  Участвал е в голям брой научни конгреси в България и чужбина, отдадени на новостите в образната диагностика, измежду които интернационалните конгреси и курсове. Автор е на  научни изявления в региона на образната диагностика и е бил преподавател в профилирани курсове и национални конгреси.
Участвал е в работни групи за правене на правила за добра здравна процедура в региона на образната диагностика. Работил е поредно в отделенията по „ Образна диагностика “ към „ УБ Лозенец “  и „ Токуда Болница ” София.
В  отделението по „ Образна диагностика ” към МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ е от самото му начало.
От 2011 до в този момент е шеф на отделението.

Доц. Пенков ще прави съвещания в МЦ Паркмед ЕООД всеки финален петък на месеца.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР