ЦСКА намери нов централен нападател. Мач Телеграф съобщава, че 29-годишният

...
ЦСКА намери нов централен нападател. Мач Телеграф съобщава, че 29-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА се прицели в голмайстор, разпалил война в Сърбия

ЦСКА откри нов централен нападател. " Мач Телеграф " оповестява, че 29-годишният Огнен Ожегович е набелязан за трансфер при " армейците ". През актуалната акция той осъществя 16 гола за елитния гръцки Кифисия, който изпадна, завършвайки на предпоследно място в класирането.

Преди това Ожегович е играл за много тимове - Волос, турските Маниса и Аданаспор, немския Дармщат и съветския Арсенал Тула. Той е играл и за няколко сръбски състава, в това число и в локалните грандове Цървена звезда и Партизан.

Интересно е да се каже, че Огнен Ожегович е разпалвал солидна война в Сърбия. През 2017 година нападателят, който е младеж на Цървена звезда, афишира в изявление за локална медия, че мечтае да завоюва купата със " звездашите " и да я чества дружно с почитателите. Той обаче прецизира, че това не е станало, тъй като управлението на носителя на КЕШ от 1991 година " избира футболисти от Гана и Уганда пред децата на Цървена звезда ". Малко по-късно обаче Огнен Ожегович е пред трансфер в Партизан, а почитателите на " черно-белите " скачат на война против тази концепция на шефовете. Бунтовете са солидни, само че в последна сметка нападателят подписва с Партизан в последния ден на трансферния прозорец против 300 000 евро, които отиват в касата на Чукарички. За да смъкна напрежението, тогавашният шеф на " черно-белите " Ивица Илиев афишира, че Ожегович в действителност е почнал кариерата си в школата на " черно-белите ". Няколко дни по-късно и нападателят, който до неотдавна е бил правилен на Цървена звезда, удостоверява това, уточнявайки, че когато е бил на 13 години, е изкарал няколко седмици в школата на Партизан. Огнен Ожегович играе мощно за " черно-белите " и с това си печели трансфер в немския Дармщат, като сръбският гранд даже печели 100 000 евро, откакто го продава за 400 000 евро.

Очаква се ЦСКА да притегли Огнен Ожегович против минимална сума или изобщо да не заплаща за нападателя. Трансферът е на финалната права.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР