Пазаруващ, който симулира инцидент в исландски супермаркет, за да се

...
Пазаруващ, който симулира инцидент в исландски супермаркет, за да се
Коментари Харесай

Купувач симулира драматичен инцидент в Исландия - но камерата за видеонаблюдение на супермаркета я хваща на крачка

Пазаруващ, който симулира случай в исландски супермаркет, с цел да се опита да изиска обезщетение за пострадване, беше заставен от съда да отдели £17 000.

Тереза ​​Бърч беше снимана от камери за видеонаблюдение по какъв начин постепенно се търкаля на земята в магазина The Food Warehouse в Пейнтън, Девън, на 2 януари предходната година. Кадри от камери за наблюдаване демонстрират по какъв начин измамницата се гмурка в пътеките на супермаркета, надалеч от погледа на личния състав и другите купувачи.

След подправения случай тя се опита да предяви иск за телесна щета против веригата супермаркети Iceland Foods - само че проектите на измамника се провалиха, откакто видеонаблюдението излезе нескрито. Сега Birch едвам избегна пандиза и беше наказан да заплати над £17 000 правосъдни разходи, откакто беше наказан за пренебрежение към съда.

Тя беше споделила, че е взела участие в случай, откакто " кракът й се закачи в дръжката на чувала " на чанта, която беше оставена, заяви Daily Star. Тогава Бърч се опита да изиска обезщетение о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР