Заместник-министърът на труда и социалната политика Жулиета Върлякова участва в

...
Заместник-министърът на труда и социалната политика Жулиета Върлякова участва в
Коментари Харесай

Зам.-министър Върлякова връчи награда за социално отговорно предприемачество

Заместник-министърът на труда и обществената политика Жулиета Върлякова взе участие в церемонията по връчването на първите награди за обществено отговорно предприемачество Business HONORIS Causa.

Събитието се провежда от вестник „ 24 часа “ за разпространение и поддръжката на положителните образци за корпоративна обществена отговорност от страна на бизнеса. Отличените компании имат принос за устойчивото развиване на стопанската система, подпомагането на локалните общности и повишение качеството на живот.

Министерството на труда и обществената политика поддържа обществено виновния бизнес. Наградите Business HONORIS Causa са самопризнание за устрема на фирмите да съчетават постигането на високи бизнес резултати с осъществяването на публично значими обществени дела и цели, означи заместник-министър Върлякова. Тя подсети, че записаните обществени предприятия все още са 35. Те обезпечават над 310 работни места- от тях 186 са за хора от обществено уязвими групи, добави тя. Според нея

Заместник-министър Върлякова връчи премия в категория „ Инвестиции в човешкия капитал и изискванията на труд “ на компания “Луци 2000 ” ООД. Компанията е отличена за работната си база и изискванията за труд. Фирмата поддържа и доста обществени начинания, като годишно подарява средства за SOS Детски селища.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР