Зам.-председателят на СОС Борислав Иванов, който обяви принадлежност към Възраждане,

...
Зам.-председателят на СОС Борислав Иванов, който обяви принадлежност към Възраждане,
Коментари Харесай

Новият кадър на Възраждане в СОС се е появил маскиран в общината

Зам.-председателят на СОС Борислав Иванов, който разгласи принадлежност към " Възраждане ", предизвика отвращение след серия от странни изявления във Фейсбук, на които се появява маскиран в постройката на Столична община и се снима в празна заседателна зала с облика на Костадин Костадинов на мониторите.

39-годишният Иванов е член на СОС от " Атака " за втори мандат, само че малко след изборите на 2 октомври реши да се отдели от партията си и да стане представител на " Възраждане " (които нямат своя група в съвета).

В сряда той се появи и на, като несполучливо опита да смъкна украинското знаме от фасадата на Столична община.

В четвъртък заран Иванов стартира да разгласява поредност от несвързани мнения и свои фотоси във Фейсбук, на които се вижда по какъв начин стои на балкона при кабинета на Йорданка Фандъкова или се обгръща в знамето на Украйна.

" Ще го смъква, когато желая Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, апелирам идвайте в точния момент на работа ", написа той.



" Фоторепортажът " му е съпроводен с мнения " Общината е завладяна ", " Ще се разплача ", " Чакам кмета да каже - отказвам се ", " От през днешния ден всички гости, чиновници и други жители в общината ще минават на ренген, тест за опиати и алкохол поради мен ", и така нататък

Две от фотосите са от заседателна зала в Столична община, на чиито монитори Борислав Иванов е пуснал логото на " Възраждане " и фотография на Костадин Костадинов.

Най-абсурдна е фотографията, на която той носи черна маска на лицето, до момента в който стои в кулоар пред тоалетните в институцията.

Неадекватното държание на Иванов предизвика декларация от групата на " Демократична България " в СОС, които желаеха оставката му поради хулигански прояви.

" Извършеното от него - влизане като маскиран нарушител, навлизане в кабинета на кмета, незаконно навлизане в компютрите на Столична община, събаряне на знамето на Украйна от фасадата на постройката, сложено там с решение на СОС, е толкоз неуместно, че провокира подозрения за неговото психологично положение и опция да извършва отговорностите си, за които е определен ", се споделя в позицията на Демократична България.

Съветниците от групата оповестяват, че ще внесат публично искане за отстраняването на Иванов от всички управителни постове в СОС и ще подадат сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Те приканват " всички политически групи да се опълчват на тази неприемлива хулиганска демонстрация ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР