Първото майсторско ателие към творческия ни проект Детски Арт Хепънинг

...
</TD
>Първото майсторско ателие към творческия ни проект Детски Арт Хепънинг
Коментари Харесай

Вижте какво интересно майсторско ателие организираха в Русе

Първото майсторско ателие към креативния ни план " Детски Арт Хепънинг " На брега на реката “, финансиран от Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “ към този момент е реалност. Вълнуващ старт дадоха възпитаниците от ЦНСТ и ЦРДУ към Оценка за съвместимост на БЧК – Русе.

С помощта на опитният екип: Ина Валентинова – художник-педагог, Марияна Георгиева–дизайнер на Работилничка " Играчки-закачки “и Георги Линджев - студент " Социални действия “ в районно управление (на МВР) " Ангел Кънчев " дребните калфи от обществената институция създадоха гигантска плюшена риба, почтена за върховете на Гинес и още ято дребни водни жители.

Всички направени великански играчки по време на четирите планувани работилнички ще бъдат експонирани на заключителния детски креативен хепънинг, който ще се организира на русенския пристан на 29 юни – Деня на река Дунав

Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево " изрича признателност към нашите сътрудници от ЦНСТ и ЦРДУ към Оценка за съвместимост на БЧК – Русе и персонално на Мариета Димитрова - педагог в обществената институция за топлото посрещане и съвършена работа в интерес на децата в риск.

За повече информация и въпроси: GSM 0882173710 / инж.Емил Георгиев – ръководител на Сдружение " Дунавско зарево “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР