Забелязали ли сте, че най-необходимите ви продукти за красота се

...
Забелязали ли сте, че най-необходимите ви продукти за красота се
Коментари Харесай

Шопингът на бъдещето: Медийна империя за красота променя пазаруването

Забелязали ли сте, че най-необходимите ви артикули за хубост се намират на най-неудобни места на шопинг картата?

Любимият шампоан - при стилиста в салона. Спиралата и очната линия - в една тъкмо избрана верига магазини, козметиката за грижа - извънредно в аптеките.

Да не приказваме за мечтания парфюм или страхотната палитра с гримове - те са на "другия завършек на планетата ".

Време е да се постави завършек на изтощителния маратон за възобновяване на запасите и търсене на най-изгодните предложения. Медийната империя за хубост MAKEUP предлага повече от 2000 марки и 100 000 продукта, обхващайки целия диапазон от актуалния всеобщ пазар до изключителния разкош.

Световни бестселъри, нови артикули и извънредни министър председатели, нишови аромати и производители от всички краища на света, нови благоприятни условия за опити от бюти феновете — асортиментът на MAKEUP се актуализира непрекъснато и оказва помощ да превърнете в действителност и най-дръзките си хрумвания.

Модерна система за надзор на цените, мониторинг с настоящите оферти и необикновено комфортна доставка ще ви разрешат да се насладите на извършването на покупки, като в същото време спестите време за значимите неща. Използвайки камерата на вашия смарт телефон и бюти-скенера на MAKEUP, за броени секунди ще откриете продукта, който ви интересува на https://makeup.bg/brand/158407/.

Не е належащо да търсите мнения за продуктите в интернет, защото световната общественост от консуматори на MAKEUP - 340 милиона души от разнообразни страни, купувайки над 50 милиона продукта годишно, споделя усещанията си за закупените артикули, помагайки на другите да създадат верния избор.

MAKEUP е оторизиран и работи с директни контракти с най-големите първокласни марки - YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique и други, предлагайки само истински артикули.



Ефективната система за обработка и подготовка на поръчките в складовата база, личната куриерска услуга и партньорствата с водещите логистични компании разрешават на купувачите бързо, комфортно и безвредно да получат своите поръчки.

Ежегодно клиентите на MAKEUP получават повече от 1 милион дарове - образци, тестери на редки аромати, промоции, игри с награди, отстъпки и специфични предложения. В MAKEUP Beauty Club пък ще откриете трендове, бюти секрети и препоръки от специалисти.

Зад тази медийна империя за хубост стоят над 2 милиона клиенти във Фейсбук, над 600 хиляди почитатели в Instagram, Youtube канал за Украйна с проява на продуктови приложения, онлайн осведомителни известия, блог с изявления, предписания за хубост и над 2 милиона мнения за артикули.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР