Квартал Чайка буквално заприлича на джунгла. Тревата в някои райони

...
Квартал Чайка буквално заприлича на джунгла. Тревата в някои райони
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 15 май

Квартал „ Чайка " безусловно замязя на джунгла. Тревата в някои региони доближава човешки пердах, видя кореспондент на Moreto.net. Такива места има голям брой край детски градини и площадки. Децата могат да играя на гоненица или да вършат лабиринти в растителността с риск обаче да се изгубят на край.

Съветвам Ви да отидете във Варна. Това предложи френският президент Еманюел Макрон във видео в Инстаграм, отговаряйки на въпроси на жители. На въпроса " Коя дестинация бихте ни предложили ", Макрон предложи преди всичко Варна след, което подреди Сплит, Рим, Лисабон, Залцбург.

Административният съд отхвърли жалбата на „ Варненски бряг ” АД срещу общинската заповед от 19 март 2024 година за прекъсване производството по утвърждение на „ План за сигурност и здраве " и „ Временна организация на придвижването " за унищожаване постройката на хотел „ Одесос “. Определението на съда е от седми май 2024 година

На 84-годишна възраст ни напусна режисьорът Злати Златев, оставил дълбока диря в историята на българското куклено изкуство, дълготраен шеф на Държавния куклен спектакъл във Варна. Поклонението ще се състои на 20 май от 14.30 ч. в ритуалната зала на гробищния парк „ Тополи “ във Варна.

Двата общински парцела, познати като „ Режище Варна “, да се преобразуват в индустриална зона за риболовство и аквакутлури. Това искане на съветниците от „ ИТН “ във варненския парламент поддържа комисията по търговия и туризъм. Двата терена, които са на територията на бившето корабно режище, са с обща повърхност от 75 дка. Намират се в островната зона под Аспарухов мост.

Всички възпитаници, студенти, пенсионери и хора с увеждания да пътуват гратис в градския превоз на Варна. Това предложение на групата на ГЕРБ беше утвърдено от транспортната комисия към локалния парламент. В поддръжка гласоподаваха 5 общински съветници, единствено 1 техен сътрудник се въздържа. Според вносителите с обновяването на автопарка на „ Градски превоз “ с нови електробуси се чака понижаване на разноските на сдружението за дизелово гориво и пропан-бутан с към 50%
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР