Вчера България се разтресе от неочакван скандал - Светлана Гущерова

...
Вчера България се разтресе от неочакван скандал - Светлана Гущерова
Коментари Харесай

ТРУС!!! Обвиненият в побой Кирил Терзиев разкри потресаващата истина за живота на Светлана и Християн Гущерови!

Вчера България се разтресе от непредвиден скандал - Светлана Гущерова изпищя, че е била пребита и със счупени предни зъби от Кирил Терзиев, освен това пред очите на личните й деца. Шампионът по битка я нападнал на светофар в колата й и... останалото е ясно.

Днес обаче Кирил освен отхвърли обвиняванията и изиска полицията да откри записите от видеокамерите на пътя, само че и направи потресаващи разкрития за семейство Гущерови. А точно - той съобщи, че животът, който показват, е цялостна неистина и двамата нямат пари да се ухилен. Затънали в задължения към доста хора, в това число и към него, а връщане няма.

" Бях другар със Светлана преди години, след това и с Християн. Толкова пъти съм им помагал и съм им давал суми, най-много с цел да си платят екскурзиите, тъй като Светла резервира, а пари няма... и какво получих - неистини и клюки?! Няма да оставя нещата по този начин, всичко ще излезе нескрито, с цел да ги видят хората какъв брой пари костват псевдо богаташите, гъчещи се в 40 квадрата апартамент ", гневен е Терзиев.

Той съобщи, че Гущерова си е счупила зъби сама, тъй като почнала да го псува и желала да го наплюе, само че не запомнила, че прозорецът на колата й не е свален задоволително и в яростта си си забила муцуната в него с всичка мощ.

" Знаете ли какъв брой пъти Християн ми е идвал пийнал и даже е плакал да му дам пари, тъй като другояче Светлана щяла да го зареже. За каква обич и какво семейство приказваме въобще, щом единственото значимо нещо е да лъжат и имитират разкош. Знаете ли какъв брой хора са измамили и на какъв брой бавачки са обещавали и не са платили нищо ", покъртен е борецът.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Кирил Терзиев Светлана Гущерова Християн Гущеров Гущерови борец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР