За властта става все по-трудно да залъгва българите с показни

...
За властта става все по-трудно да залъгва българите с показни
Коментари Харесай

Непредставително, но много точно: 73% от българите не одобряват оставането на Делян Добрев в парламента

За властта става все по-трудно да залъгва българите с показни дейности в жанр ”Зрелища без самун ”. Това демонстрира непредставително гласоподаване на фенове на Би Ти Ви по въпроса ” Одобрявате ли гласуването на депутатите и оставането на Делян Добрев в Народното събрание ”. Резултатът към 17 часа е повече от сладкодумен: 73% не утвърждават случилото се в Народното събрание. Това демонстрира ясно едно-за хората е ясно, че гледат зрелище и не са удовлетворени от режисьорите, от актьорите и от концепцията на спектакъла. Колкото и гласуването да не е представително.

Това явно е станало ясно и на Цветанов и компания, той като нароченият за преследване Добрев сподели нещо доста интересно-отново ще изиска да бъде освободен от заеманите постове, когато е сигурен, че сътрудниците му няма да го поддържат.

Те такова нещо до момента не сме виждали- принудително да желаят да те създадат народен представител и да не ти разрешават да си тръгнеш. Нова страница в българския парламентаризъм в епохата на Бойко Борисов. Нов метод към проблемите на политиката, обществото и морала. Хвала на тези български депатути, които в преобладаващата част от случаите гласоподават и работят назад на настроенията на хората и в сгода на обособени мощни на деня фигури.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР