За възможно обединение с „Продължаваме промяната“ за предстоящите избори ще

...
За възможно обединение с „Продължаваме промяната“ за предстоящите избори ще
Коментари Харесай

Защо ни е коалиция на ПП и ДБ? Версията на Демократична България

За допустимо обединяване с „ Продължаваме промяната “ за идните избори ще се водят диалози тази седмица, заяви в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Антоанета Цонева от „ Демократична България “ (ДБ).

„ Това е упованието на демократичната общественост, хората чакат мощна политическа мощ, уверена, уверена, която да в профил ГЕРБ от водаческото място сега. Едно обединяване ще докара до поръчка за първото място, което ще енергизира гласоподавателите от демократичната общественост, ще притегли и още хора, които се двоумят по какъв начин да гласоподават, и ще докара до един доста добър резултат, който ще даде опция тази политическа настройка първа да образува кабинет и да сътвори ръководство, което е доста значимо предвид на тежката рецесия, в която се намираме “, означи Антоанета Цонева. По думите й упованието за обединяване е доста високо.

На въпроса допустима ли е коалиция сред Демократична България и ГЕРБ след изборите, Цонева съобщи: „ Нужно е огромно обединяване, за което хората да гласоподават и ГЕРБ да бъде отхвърлен от първото място и да не водим такива диалози. „ Демократична България “ няма и не може да се коалира с ГЕРБ. “

Според нея ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да бъдат държани надалеч от властта и те не са разбрали в границите на предишните месеци своите неточности.

По мотив обвиняванията от страна на Станислав Балабанов, че митингите пред президентството са били са платени, Антоанета Цонева съобщи, че Балабанов не е деен участник в митинги и явно не може да разпознава какво значи импровизиран митинг. „ Аз бях там и няма по какъв начин да приказваме за такива неща “, безапелационна беше тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР