За поредна година през есента Varna Mall ще се превърне

...
За поредна година през есента Varna Mall ще се превърне
Коментари Харесай

Фестивал на Индия във Варна

 За поредна година през есента Varna Mall ще се трансформира в център на индийската просвета и обичаи. На 5 и 6 октомври Фестивалът на Индия – Варна 2019 за пети път ще сервира на жителите и гостите на морската столица поредност от цветни прекарвания, преплитащи мистичност, екзотични усети, антични познания, танци и музика.

Както постоянно, в обособена Експо зона на Пазара в комерсиалния център, уредниците на фестивала ще показват на гостите богата палитра от аюрведични артикули, чайове, храни и подправки, типичен индийски дрехи, аксесоари и амулети. За феновете на източната философия учители от Индия и Европа, измежду които доктор Мауна Каушик, доктор Сидхананд Кулкарни (д-р Сид), доктор Пратикша Прабхудесаи (д-р Прат), Сатя Стив и други, са подготвили лекции, демонстрации и персонални съвещания за аюрведични и тантрични практики за здраве и естетика.

Посетителите на ревюто ще могат да научат какво съставлява ведическата астрология, по какъв начин да се оправят с наднорменото тегло благодарение на аюрведа, да практикуват стречинг йога и да се подложат на пулсова диагностика. И да опитат здравословните артикули на Фермерския пазар, който тази есен е част от събитието и ще бъде във Varna Mall освен в събота, а и в неделя.

По традиция, през двата дни на фестивала - от 10:00 до 18:30 ч., редом с изложението-базар, ще има уроци по йога и медитация, мехенди - изобразяване с къна, уъркшопове, индийска музика, танци, фешън ревюта и лотария за всички посетители. Финал на празника в неделния ден – от 19:30 до 22:00 часа, ще бъде комплициран с концерт и киртан празненство.

Входът за изложението-базар е свободен, а достъпът до лекциите, уъркшоповете и всички останали събития от паралелната стратегия ще е против такса от 10 лева за всеки от дните на фестивала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР