За пореден път небето се отвори и се изсипа порой

...
За пореден път небето се отвори и се изсипа порой
Коментари Харесай

Потоп в Пловдив! Ето какво се случва...

За следващ път небето се отвори и се изсипа проливен дъжд над Пловдив. Още в късния следобяд към 16 часа тъмни облаци бяха надвиснали над града под тепетата. Коматевският възел е наводнен, водата стига до бронята на колите, написа Марица бг.

В обществените мрежи пък разясняват, че рейсовете градският превоз пътуват по обходни направления, с цел да не минават през Коматевския възел. Там към този момент е закъсал един рейс.



Рогошко шосе и Кючук Париж също плуват под вода. Пълна с вода е и дупка на пътя, която се намира до старческия дом. В интернет се появи и клип, който демонстрира по какъв начин вагон на БДЖ е наводнен. Заради пороя се е образувала запушалка на бул. Шести септември.

Междувременно започнаха и мнения в обществените мрежи за пороя. Хората са безапелационни, че виновността за наводненията е на кмета, тъй като не били подхванати ограничения за предотвратяването им.



Силен дъжд провокира бедствено състояние и преди няколко дни, когато стихията удави целия град. Дъждът тогава наводни булеварди, подлези, паркове и даже ниските етажи на някои къщи. Освен това беше отвеян и покрив на жилищна постройка в центъра на града.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР