Министърът на отбраната Атанас Запрянов, награди днес, 23 май, военнослужещи

...
Министърът на отбраната Атанас Запрянов, награди днес, 23 май, военнослужещи
Коментари Харесай

Отличиха военнослужещи и цивилни за принос към военно-образователната система

Министърът на защитата Атанас Запрянов, награди през днешния ден, 23 май, военнослужещи и цивилни чиновници от военно-образователната система.

По традиция оценките се връчват в навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност – 24 май.

За проявен висок професионализъм и отговорност, реализирани високи резултати при осъществяване на служебните отговорности, принос в развиването и усъвършенстването на военно-образователната система бяха отличени представители на Военната академия „ Г. С. Раковски “, Националния боен университет „ В. Левски “, Висшето военновъздушно учебно заведение „ Г. Бенковски “, Висшето военноморско учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров “ и Военномедицинската академия.

Министър Запрянов пожела на наградените триумфи в преподавателската и научна работа. Той им благодари за напъните и акцентира тяхната значима роля за образуването на военните фрагменти и развиването на военно-образователната ни система. „ Нуждаем се от хора като вас, посветили се на науката и образованието, с цел да продължим да ги издигаме на равнището на актуалните условия “, сподели министърът на защитата.

На церемонията участваха началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, заместник-министрите на защитата Аделина Николова и Иван Пейков, заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Михаил Попов и представители на управителния състав на Министерството на защитата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР