За новото поколение специални деца, децата кристали, се заговори в

...
За новото поколение специални деца, децата кристали, се заговори в
Коментари Харесай

Децата кристали са новите деца индиго

За новото потомство специфични деца, децата кристали, се заприказва в края на 20 век и началото на 21 век. Аурата на тези деца има не кръгла, а кристална форма.

Това е безспорен феномен, защото преди да настъпи сегашния век, всички хора са имали единствено кръгли аури. При децата-кристали господства чакрата на фонтанелата, набор с лилав цвят, в това число бяла и транспарантна аура.

Според някои експерти децата-кристали са идната форма на децата-индиго. Децата-кристали проговорят по-късно, тъй като нямат потребност от другарство с близките - имат блестящо изразени телепатични качества.

Тези тези знаят доста повече за всички в близост, знаят неща, които възрастта им не допуска. Ако тези деца открият зрителен контакт с вас, вие към този момент изпитвате някакво изключително привличане към тях.

Тези деца работят хипнотично. Децата-кристали са самостоятелни, игрите на елементарните деца не ги интересуват. Те считат, че възрастните ги схващат без да поддържат връзка с тях, тъй като самите те могат да четат мисли. По-късно, когато стартират да приказват, децата-кристали не стават по-разговорливи.

 Деца Индиго

Масовото появяване на децата-кристали се следи през последните четири десетилетия. Децата-кристали имат качества, които имат и децата-индиго. И двете генерации са високочувствителни и способни да имат житейски задачи. Основната разлика се състои в характера им.

Индиго се отличават със своите " бойни " връзки - тяхната съществена цел е да отстранен старите мемоари. Затова възрастните, които не желаят тези промени и живеят с предишното, не съумяват да ги схванат. Под въздействие на лекарства обаче децата-индиго постоянно губят удивителната си сензитивност и неповторими качества.

За разлика от индиго, децата-кристали имат щастлива и уравновесена природа. Това потомство употребява пътя, който е към този момент проправен от децата индиго. Ако с тяхното идване " заваляха " диагнози " хиперактивност ", то е с появяването на децата-кристали започнаха да се усилват диагнозите " аутизъм ", написа в. " Врачка ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР