Истинският живот“ на Бебето еленче Марта разкри, че крои отмъщението

...
Истинският живот“ на Бебето еленче Марта разкри, че крои отмъщението
Коментари Харесай

„Истинско“ Еленче Марта планира телевизионно интервю, за да разкрие истината зад „лъжите на Netflix“ - „Не бях затворена“

„ Истинският живот “ на Бебето еленче Марта разкри, че крои отмъщението си, откакто стана цел за тролове след триумфа на поредицата Netflix на Ричард Гад.

Шотландката, която Mirror избра да не посочва или изобразява, споделя, че ще взе участие в „ огромно “ телевизионно изявление и обмисля правосъдни дейности за „ изправяне на грешките на шоуто “, в което тя твърди, че е показана като отблъскващ преследвач. Говорейки този уикенд, „ същинската “ Марта даде обещание да се съставлява в съда като „ напълно кадърен юрист “, откакто животът й беше преобърнат с главата надолу от сериала на Netflix, за който се твърди, че се основава на връзката й с комика Ричард Гад.

В поредицата от седем елементи на Gadd - която се трансформира в голям шлагер за услугата за стрийминг по целия свят - Марта е отблъскващ преследвач, който приключва с девет месеца затвор за акция на тормоз против комикса Fifer, откакто го среща в механа в Камдън.

Обсъждайки въздействието на шоуто върху живота й, „ същинската “ М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР