Мълвата в медийните среди усилено носи, че Емил Кошлуков си

...
Мълвата в медийните среди усилено носи, че Емил Кошлуков си
Коментари Харесай

Кошлуков си отива наесен?

Мълвата в медийните среди интензивно носи, че Емил Кошлуков си отпътува като общоприет шеф на Българска национална телевизия още тази есен. Факт е, че някогашният студентски водач оглавява националната медия към този момент втора година, без на процедура да има мандат за това, след провален конкурс от Съвет за електронни медии.

 

Планира се незабавно след изборите, депутатите да спешат регулатора да излъчи нов шеф на Българска национална телевизия. Запознати напомнят, че Кошлуков бе непокътнат на този пост от членовете на Съвет за електронни медии, назначени от президента Румен Радев, защото самият той минава за изключително непосредствен до администрацията му.

Вяра Анкова

Няколко са новите имена, които се спрягат за евентуални началници на малкия екран. Изненадващо, едно от тези имена е на някогашния общоприет шеф на Българска национална телевизия – Вяра Анкова, която от няколко години е в борда на шефовете на Нова тв и са оправя добре с позицията, вдигайки рейтинга и приходите й до невиждани до този миг равнища. Сред претендентите за предстоящ общоприет шеф ще са Сашо Йовков, за който обаче се твърди, че няма особени шансове, както и актуалният общоприет шеф на БНР – Милен Митев.

Не е ясно обаче по какъв начин той би бил посрещнат в Българска национална телевизия, поради, че не разполага с нужния опит в телевизия.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР