За мен намесата в теми като семейството, християнство, децата, защитата

...
За мен намесата в теми като семейството, християнство, децата, защитата
Коментари Харесай

Каракачанов:Майка ли Ви е раждала или трансджендър

За мен намесата в тематики като фамилията, християнство, децата, отбраната им от страна на страната и слагането под въпрос на върховенството на Конституцията, са неща, директно засягащи националната сигурност.

Вас майка ли Ви е раждала или трансджендър? Това пита вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов и продължава: Чии ползи пазят съдиите във Върховен касационен съд?

За мен като вицепремиер намесата в тематики като фамилията, християнство, децата, отбраната им от страна на страната директно засягат националната сигурност.

Повод за острата реакция на заместител министър-председателя по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов станаха импортираните от Гражданската гилдия на Върховния касационен съд в деловоството на Конституционния съд на България серия от въпроси, касаещи равенството пред закона и възбраната за половата дискриминация.

Наред с това в текста се желае тълкувание дали обичайна вяра в България е източноправославното изповедание, засягат се нормите за фамилията, майчинството и децата, сложени от Основния ни закон под протекция на страната и обществото, брака като непринуден съюз сред мъж и жена и това, че дамата - майка се употребява от особена протекция. Това са: член 6, алинея 2, член 13, алинея 3, член 14, член 46, алинея 1 и член 47, алинея 2.

Във въпросите се обръща внимание и на член 5, алинея 1 и 2, които касаят върховенството на Конституцията на стараната ни, като по този метод слагат под подозрение нейното деяние като върховен закон пред цитираните в документа Конвенция за отбрана правата на индивида и главните свободи и Харта на главните права на Европейски Съюз.

И освен това. Върховните съдии желаят от Конституционния съд да отговори дали понятието „ пол “, което е дефинирано на равнище Основен закон, е в тези заложени граници или би могло да се пояснява като „ независимо психическо и/или обществено изражение, друго от биологичното? “.

Все скандални неща, които касаят съществени за обществото ни полезности като фамилията, децата, християнската вяра и върховенството на закона, написа Епицентър.

По-задълбочена инспекция на повода за това искане на тълкувателно решение демонстрира, че това е предписание за формиране на тълкувателно дело 02/2020г. на Председателя на Върховен касационен съд, касаещо правата на мъж, определящ се като „ трансджендър “, който желае от общинска администрация имената му от мъжки да се сменят с женски.http://www.vks.bg/talkuvatelni-dela-osgk.html

Едва ли жалбата на един трансджендър, че са му отказали промяна на имената от мъжки на женски, е същинският мотив съдиите от Върховен касационен съд да изискат пояснение на конституционни текстове, които са стожери на държавността, християнските полезности, морала и нормалността, безапелационен е  още в позицията си вицепремиерът Каракачанов.

Ето и цялостния текст на обръщението към ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов, оповестено във Facebook страницата на Каракачанов:https://www.facebook.com/239611712717792/posts/4035587473120178/

" Уважаеми господин Лозан Панов,Обръщам се към Вас в качеството ми на заместител министър-председател по публичния ред и сигурност и министър на защитата на Република България.

Разбирам, че съдът, който Вие ръководите - Върховният касационен съд - е попитал Конституционния съд дали полът е биологично избран, или има обществено и психическо измерение.

Отсега Ви споделям – не е нужно да питате конституционните съдии.Аз ще Ви задам един елементарен въпрос и апелирам Вие да си отговорите на него – Вас майка ли Ви е раждала, или трансджендър? Вас татко ли ви е основал, или трансджендър?

Питам същото и Вашите сътрудници, които са взели това решение и са се подписали под него.

Вярно, че има един остарял анекдот за радио Ереван дали мъж може да забременее от мъж и отговорът е – „ в една прилежаща страна опитите не престават “, само че въпреки всичко дано вършим разлика сред анекдот и действителност.

В България думата „ майка “ е свята.

В България отбраната на християнската вяра е заплащана с кръв в мракобесните години на турското иго.

В България дамата - майка, фамилията и децата са съществена полезност и стожер на обществото.

Не разбирам хората, които са си разрешили да желаят пояснение на тези полезности, предпазени и в Конституцията на България.

Защо? Кому е нужно? Чии ползи пазят хората в подопечния Ви съд, господин Панов?

Неслучайно се обръщам към Вас.За мен намесата в тематики като фамилията, християнство, децата, отбраната им от страна на страната и слагането под въпрос на върховенството на Конституцията, са неща, директно засягащи националната сигурност.

Кой стои зад тези провокации и опити за разлюляване на моралните, духовни и законодателни устои на обществото и страната ни, господин Панов?

Още повече в една тотална демографска рецесия, наричана от специалистите дори злополука. Кому е нужно в допълнение да разнебитваме съзнанието на младежите с сходни неща? Според статистиката след по-малко от 30 години ние, българите, ще станем застаряващо малцинство и ромите ще ни завладяват.

И заради тази причина Ви приканвам да кажете - кому е нужно това?

Едва ли жалбата на един трансджендър, че са му отказали промяна на имената от мъжки на женски, е същинският мотив съдиите от Върховен касационен съд да изискат пояснение на конституционни текстове, които са стожери на държавността, християнските полезности, морала и нормалността.

Кога забравихте, че Темида е с превръзка на очите алегорично? Защото съдът би трябвало да „ мери “ на везните на правораздаването независимо. И не би трябвало да обслужва политики и идеологии, които са във щета на българския народ.

Спирам с Вас и се обръщам към българските жители.

В качеството ми на заместител министър-председател и министър на защитата, дружно с депутатите на Вътрешна македонска революционна организация в 43-ото и 44-ото Народно заседание, спряхме всевъзможни сходни опити за налагане на извращението като норма в българското общество.

Аз стоя зад голямата част от българското общество, което се опълчи точно на това. И съм уверен, че дружно ще продължим да се борим извращението да не става норма в страната ни.

Убеден съм също по този начин, че дружно с Вас - естествените български жители - няма да допуснем и отсега нататък сходни несъответстващи политики, ориентирани против нормалността, фамилията, християнството, държавността и националната сигурност на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР