За мен лично, а и за много други най-големият съветник

...
За мен лично, а и за много други най-големият съветник
Коментари Харесай

Мотористът Отец Димитър разкри най-важното, което може да спаси всеки моторджия

„ За мен персонално, а и за доста други най-големият консултант е страха. Когато се кача на мотора си, с цел да карам за наслаждение по автомагистралата, видя ли, че съм вдигнал 140 км в час, отпущам газта. При доста мои сътрудници обаче адреналинът е висок и когато се поддадат на страстите, не помнят за страха и стават бели. Всичко е въпрос на съзнание, самоконтрол и персонална отговорност ”, сподели за Петел Отец Димитър.

Запитан на какво се дължат случаите с мотористи, 59-годишният мъж е сбит: „ Много постоянно водач на кола при прекъсване на Стоп вижда на огледалото моторист над 200 метра зад него. Казва си: „ Той е доста зад мен, ще мина. ” Но в тази ситуация не се преценява, че мотористът кара с 200 км в час и след секунди той към този момент е върху автомобила му. ”



Отец Димитър разкри още, че кара мотор от 15 години и до момента е сменил четири. В момента се вози на мотор за шосе, който е нещо приблизително сред пистов и туристически (на горната снимка).

„ Да чукна дърво, до момента не съм взел участие в произшествия на пътя. Падал съм четири пъти от мотор, само че съм са разминавал единствено с охлузвания. Никога не карам, в случай че съм използвал алкохол ”, сподели още Отец Димитър.



Преди минути той отслужи заукопойна молитва в памет на всички починали мотористи на пътя по света в клуб „ Усмивка ” на Цирковата площадка във Варна, за което Петел писа. На 100 мотористи сега са се събрали там, с цел да отбележат Международния ден на починалите мотористи на пътя и почетат паметта им.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР