Три жени са откарани в болница след пожара при Крайезерния

...
Три жени са откарани в болница след пожара при Крайезерния
Коментари Харесай

Откараха четирима души в болница след пожара във Варна

Три дами са откарани в болница след пожара при Крайезерния път във Варна, оповестиха от полицията в крайморския град, представени от Българска телеграфна агенция. Те са в положително положение. Към болничното заведение е откаран и още един служащ от прилежащ на опожарената постройка склад. Състоянието му е положително.

Сигналът за случая е подаден към 13:00 часа през днешния ден. Пожарът е избухнал в склад на Крайезерния път във Варна, поради мощния вятър огънят е отишъл и към прилежащ магазин, от който пожарникарите са избавили трите дами.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че на място са изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка. 

Потушаването на пожара продължава и сега. Работи се по две съществени версии за експлоадирането на огъня - едната е, че е породено от незагасена цигара, а другата от късо съединяване. 

Причината ще бъде изяснена след окончателното потушаване на пожара и огледа, който занапред ще бъде изработен. Работата по случая продължава. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР