За кражба на ток Районният съд във Варна наложи пробация“

...
За кражба на ток Районният съд във Варна наложи пробация“
Коментари Харесай

Осъдиха мъж за кражба на ток във варненско село

За кражба на ток Районният съд във Варна наложи „ пробация “ на 63-годишен мъж от Варненско

На 22 август предходната година, при инспекция на чиновници от сдружение „ Електроразпределение “ в село от община Бяла, било открито непозволено свързване от частен парцел към въздушната електроразпределителна мрежа за ниско напрежение.

Самият битов клиент бил с прекратено зареждане към парцела и с демонтиран електромер поради насъбрани отговорности за електрическа енергия. 63-годишният обвиняем решил нелегално да заобиколи уредите за комерсиално премерване и да си обезпечи ток, като самичък благодарение на личен проводник осъществил присъединението.

Подсъдимият има предишна съдимост. Той призна виновността си за непозволеното присъединение и основаните от него условия за ненапълно отчитане на потребената сила, като реализира съглашение за типа и размера на наказването, което съдът утвърди.

За осъщественото закононарушение на 63-годишния мъж беше наложено наказване от 6 месеца пробация при две наложителни ограничения - регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и срещи с пробационен чиновник. Разноските по делото също са в негова тежест.

Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР