За живота на 5-годишната британска принцеса Шарлот не се знае

...
За живота на 5-годишната британска принцеса Шарлот не се знае
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот се подготвя за кралица на Великобритания

За живота на 5-годишната английска принцеса Шарлот не се знае доста. Но каквито и странни неща да се приказват за дребната Шарлот, то едно е несъмнено – тя е родена с кралска кръв и като нищо един ден може да седна на трона на Англия, написа jenata.blitz.bg.

„ Децата на 38-годишната Кейт Мидълтън и принц Уилям от ранна възраст се приготвят да продължат традициите на своите предшественици. Петгодишната принцеса Шарлот извънредно доста се интересува от бъдещата си роля в обществото.

Дъщерята на херцога и херцогинята на Кеймбридж е най-уверената измежду техните деца и естествено родена лидерка “, споделя източник от Бъкингамския замък.

Източникът от кралския замък обаче издаде огромна загадка за дребната Шарлот. Според нея персонално 5-годишната принцеса се подготвя за това да стане кралица на Англия.

„ Шарлот е наясно, че има двама братя: седемгодишния принц Джордж, който ще наследи короната след татко си, и двугодишния принц Луи.

Въпреки това тя е наясно, че е принцеса. Тя има игрална тиара, която обича да носи непрестанно. Щом я попитаме за какво го прави тя споделя: „ Някой ден ще бъда кралица! “. Много е сладка “, издава източникът от Бъкингамския замък.

Въпреки всичко принц Уилям и херцогиня Катрин се пробват да запазят детствата на синовете и щерка си не доста по-различни от живота на другите английски деца, само че също по този начин ги приготвят за бъдещите им кралски отговорности.

„ Въпреки че децата знаят, че има нещо особено в позицията им, те не са капризни. Това важи най-много за Шарлот. Тя сякаш е най-зряла измежду децата на херцозите на Кеймбридж “, добави източник от антуража на херцога и херцогинята.През май Шарлот отпразнува своя пети рожден ден, по случай който майка ѝ Кейт направи специфична торта за нея, а братята ѝ помагаха да украсят сладкиша. Родителите подариха на принцесата тенис ракета и колело.

„ Шарлот се усеща и се държи като възрастен човек.

Тя обича да избира роклите, които носи, сама, макар че Кейт ѝ оказва помощ. Най-непреклонна е в това, че желае непрекъснато да бъде с корона на главата “, описа източникът от Бъкингамския замък за правнучката на кралица Елизабет II.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР