За да поддържа провокативния си имидж, Анита Мейзер се разчекна

...
За да поддържа провокативния си имидж, Анита Мейзер се разчекна
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Ники ме чака, но...

За да поддържа провокативния си имидж, Анита Мейзер се разчекна по изрязан тоалет върху розовите пясъчни дюни в американския народен парк Зион. На фотосите скандалната Мисис България, която излежа присъдата си за ликвидиране и излезе дефинитивно на независимост в края на март 2019 година, е облечена с пай гащеризон, който наподобява на бански.



На част от фрагментите Мейзер се е хванала за гърдите, като ги притиска, очевидно в желанието си да притегли още повече мъжко внимание. Над 350 души харесаха фотосите на Анита, която преди няколко месеца се завърна в Лас Вегас, където живееше в продължение на 20 години, написа лупа.бг. Анита към този момент се е върнала към естествения си метод на живот. Мейзер потресе с изявлението си, че мъжът ѝ, който умъртви по време на секс, я чака на небето, само че тя не бърза да отива при него.



" Колкото дни страдах несправедливо в България...... толкоз дни нон стоп ще бъда някъде за отплата... след това ще поразредя...Америка е неповторимо красива страна,и до края на живота си няма да мога да я прегледам. Пренаситена е от безчет хубости...Света...и той ме чака... Ники... също, само че малко ще изчака... нямам бърза работа да вървя при него...има време... поради него съм на това състояние... той знае какво самичък си самопричини...и в този момент гледайки отвисоко...ми оказва помощ всеки ден да се усещам добре и ме пази от най неприятното “, написа в обществената мрежа скандалната миска, визирайки мъжа си Николай, който умъртви по време на секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР