Принц Хари е направил услуга“ на кралското семейство, когато е

...
Принц Хари е направил услуга“ на кралското семейство, когато е
Коментари Харесай

Кралското семейство „може без принц Хари“, тъй като той прави голяма „услуга“ на двореца, твърди експерт

Принц Хари е направил „ услуга “ на кралското семейство, когато е оповестил смяната в своята резиденция, съгласно кралска персона специалист.

Херцогът на Съсекс разгласи предишния месец, че става жител на Съединени американски щати, откакто се реалокира в щата през 2020 година, когато се отдръпна от ролята си на старши работещ член на кралското семейство дружно със брачната половинка си Меган Маркъл. Твърди се, че подобен ход в този момент е трансформирал Кралското семейство в етикета на Хари като „ проблем на Америка “, съгласно кралския специалист Том Куин, който сподели, че смяната на мястото на престояване на Хари е неговото „ последно довиждане “.

Кралският специалист извънредно споделя пред The ​​Mirror: „ Принц Уилям и крал Чарлз виждат кралското семейство като прекомерно значимо, с цел да бъде застрашено от принц, който не желае да бъде принц. И също така кралското семейство Семейството може и без Хари. В двореца Кенсингтън и Кларънс Хаус даже се шушука, че Хари е направил услуга на кралското семейство. Един сложен, невъздържан и неустойчив при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР