Йога на плажа в Пунта Кана, коктейли Маргарита в ръка

...
Йога на плажа в Пунта Кана, коктейли Маргарита в ръка
Коментари Харесай

Хепи Ванче харчи наградата в Доминикана

Йога на плажа в Пунта Кана, коктейли „ Маргарита " в ръка - Хепи Ванче най-сетне съумя да стартира да харчи 100-те бона. Наградата, която завоюва от шестото издание на „ Фермата “, няма по какъв начин да стигне на постоянно усмихнатата яхтена стюардеса за жилището, за който мечтае.

Затова Ванчето си разреши да похарчи солидна сума за почивка в Доминикана. Брюнетката си подари екзотичната екскурзия безусловно няколко дни откакто смъкна шините от крайници си.

Ванчето счупи крайника си в края на февруари и остана гипсирана в продължение на месец и половина. Макар кракът й да не й служеше както нормално, Ванчето не ce съобщи u не спря да спортува макар контузията.

Сега красивата победителка от риалити предаването се пробва да не помни несгодите в живота си, като натъртва на коктейли, вечери с другари и йога, всичко това на плажовете в Пунта Кана. Ванчето признава, че рядко й се е случвало да върви на All inclusive, само че този път несъмнено е имала потребност от сходен вид отмора.

„ Не съм от хората, който обичат All inclusive пътуванията. Обичам да странствувам и да се разбърквам с локалните, да проучвам просвета, обичаи, танци, кулинарни изкушения. Сега обаче с този COV ID най-безопасният метод за „ бягство “ е под наем полет и хотелче. Бях скептично настроена, че ще умра от досада. Вече е ден 3, а времето не ми стига за всичко, което бих желала да направя.

 

Местните са cупepмили и усмихнати. Правим йога, играем бинго, плуваме, танци, коктейли, море, палми, небе ", споделя за следващото си странствуване Хепи Ванче. Тя се похвали и че си е намерила нов другар в лицето на маймуна. Ваня съумя да нахрани опитоменото животно с калмар и призна, че цялостен живот е мечтала за домакински любим да има маймуна. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР