Всяка голяма любов си има своята история, а понякога тя

...
Всяка голяма любов си има своята история, а понякога тя
Коментари Харесай

Петя Дикова разказа как е завладяла сърцето на мъжа си

Всяка огромна обич си има своята история, а от време на време тя е повече от необикновена. Като тази на Петя Дикова и нейния сателит в живота - Илиян Любомиров, при които всичко стартира с... пълнени чушки и мусака!

" Първата ни намира се отсрочи с година и половина по отношение на първите му опити да завоюва вниманието ми. Писа ми, само че аз видях във Facebook, че е благоприятен и го пренебрегнах. Впоследствие се оказа, че това е някаква смешка с колежката му, поетесата Рене Карабаш. Не са сгодени, само че решили, че е занимателно по този начин да написа. После се случи по този начин, че озвучавах негови стихове в тв материал за него. В това видео той споделяше, че обича пълнени чушки и мусака. Казах на монтажистката, която го познава: Предай му, че солените ястия не са ми мощ, само че гладен няма да остане. След това той ме предложения на чай ", описа тв водещата при Цитиридис.

" Мечтая за момчетата и Илиян още от дребна. Давах си сметка, че ще пристигна ден, когато телефонът ще спре да звъни, прожекторите в студиото ще изгаснат и в случай че нямаш семейство, което да е твой кей, ти си довиждане ", добави умно Пипи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР