Всички сме свикнали сме да виждаме красивата актриса Дженифър Гарнър

...
Всички сме свикнали сме да виждаме красивата актриса Дженифър Гарнър
Коментари Харесай

Естествена красота! Дженифър Гарнър без филтри и грим

Всички сме привикнали сме да виждаме красивата актриса Дженифър Гарнър с прическа и подобаващ грим.

С последната си обява в Instagram обаче актрисата ни демонстрира, че наподобява все по този начин добре и когато е изцяло естествена. Наскоро някогашната жена на Бен Афлек още веднъж впечатли почитателите с, като сподели по какъв начин наподобява след душ и без грим. Споделяйки своята рутина за коса, въпреки и да прави реклама на известна марка, тя получи безчет похвали за външния си тип.
-->
Гарнър акцентира, че избира да не суши косата си, а да я остави да изсъхне сама. Тя сподели, че ползва артикули за качествена хидратация и по-бързо разресване. И двата са с съществена съставна част кератин, която подхранва

Преди броени дни Дженифър Гарнър се появи на стачката на сътрудниците си, подкрепена от Гилдията на екранните артисти (SAG-AFTRA).



" Ще е належащо всички ние да работим дружно и от двете страни, с цел да развием нашата промишленост, да подготвим бъдещите генерации актьори за устойчиви кариери и да върнем себе си и нашите обичани сътрудници на работа ", написа звездата към поста си за протестните дейности, които поддържа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР