Всички имаме заветни желания, които въпреки усилията ни, понякога стоят

...
Всички имаме заветни желания, които въпреки усилията ни, понякога стоят
Коментари Харесай

2 техники за изпълнение на желания с вода, които действат безотказно

Всички имаме заветни стремежи, които макар напъните ни, от време на време стоят с години несбъднати. Но, няма мотив за паника, тъй като съществува един много елементарен метод да ускорите нещата. Става дума за една доста ефикасна техника за осъществяване на желанията с чаша вода.

Учените от дълго време са потвърдили, че водата има дарба да съхранява и предава информацията, която е била вложена в нея. Използвайки това й свойство можете да се „ настроите “ за триумф във всичко, да се чувствате по-уверени и да сте спокойни, че държите контрола в личните си ръце.

Подготовка за осъществяване на техниката

Тази техника на приканване на вода работи най-добре заран след пробуждане.

Трябва ви елементарна транспарантна чаша, която да напълните с чешмяна вода. Може да се употребява филтрирана такава или размразен лед от фризера.

Може даже да добавите малко прясно изцеден лимонен сок, с цел да подобрите силата. Пригответе си и лист и химикал.

Съществуват два типа техника за осъществяване на предпочитание с чаша вода

Методът на Вадим Зеланд

Авторът на езотеричното обучение „ Трансърфинг на действителността “ Вадим Зеланд предлага своя способ за осъществяване на желанията, който нееднократно е тествал върху себе си и своите възпитаници.

Написване на желанието на лист

На бял лист хартия би трябвало да запишете най-съкровеното си предпочитание. Добре е да го обмислите авансово. Внимавайте при формулирането, тъй като би трябвало да е изцяло ясно и съответно. Не използвайте негативната парченце „ не “, пишете в утвърдителната форма и в действително време. Например, в случай че желаете да забогатеете, напишете: „ Аз съм сполучлив и богат “. Поставете чашата върху написаното предпочитание.

Работа с дланите

Идва ред на работата с длани. Доближете ги оптимално близо една до друга, без да ги докосвате. В този миг си представете, че в пространството сред дланите ви се появява самобитна топка сила. Завъртете я сред тях, усетете наличието й. Ако не съумеете незабавно, не се отчайвайте. Може да се получи след няколко опита, само че безусловно ще се получи.

Кажете въображаемо или произнесете на глас фразата, която е написана на листа. Концентрирайте се върху този развой, без да се разсейвате с други мисли.

Поставете дланите си в профил на чашата, само че не я докосвайте. Така зареждате водата с сила и работите за осъществяването на желанието.

След това просто изпийте заредената вода на спокойни глътки, до момента в който да си представяте, че фантазията ви ще се сбъдне. Трябва да сте изцяло уверени.

След това забравете всичко и се заемете с нормалните си неща. Началото е положено, семето е посято, остава единствено да изчакате да покълне и да избуи.

Метод на Хосе Силва

Американският парапсихолог Хосе Силва, създател на лечебни техники, също предлага своя версия за осъществяване на желанията с чаша вода. Този способ е по-подходящ, в случай че желаете да намерите решение на някакъв жизненоважен проблем или да намерите отговор на значим за вас въпрос.

Преди лягане би трябвало да вземете чаша елементарна вода – хванете я по специфичен метод – с две ръце, като я придържате с показалеца и палците. Останалите пръсти би трябвало да бъдат разтворени. Свалете чашата на равнището на слънчевия сплит.

Необходимо е да формулирате ясно и тъкмо вашата молба или предпочитание, да вземем за пример: „ Търся отговор, по какъв начин мога да си платя заема бързо “.

Ако пък става дума за предпочитание, тогава мисловната форма би трябвало да наподобява по този начин: „ Искам да намеря отговор, по какъв начин да си намеря по-високо платена работа “.

След това затворете очи и изпийте половината вода на спокойни глътки. В същото време мислете: „ Това е всичко, което би трябвало да направя, с цел да разреша казуса си. “

На сутринта, още щом се разсъните, изпийте и останалата вода в чашата, повтаряйки въображаемо същата фраза.

Скоро ще намерите решение на заложения въпрос. В случай, че имате повече от един въпрос, правете ритуалите поотделно.

Тази техника ще ви помогне да извършите желанията си и да решите наболели проблеми. Тя не изисква специфични вълшебен качества и дълги подготовки, само че в това време е доста ефикасна, което се удостоверява от доста хора, тествали я върху себе си с триумф.

Отново ще напомни главните неща, за които би трябвало да внимавате:

Формулирайте жизнеутвърждаваща мисловна форма. Тя би трябвало да наподобява къса и смислена, без частицата „ не “.
Препоръчително е да се употребява пречистена, разтопена или дестилирана вода. За да се усъвършенства силата, водата може леко да се овкуси с лимонен сок.
Формите на мисълта (амалгами) би трябвало да бъдат записани. След края на ритуала листът може да се изхвърли.
Не забравяйте да упражнявате добре ръцете си, с цел да усетите тяхната сила. Ако не се получи от първия път, повторите техниката още веднъж. Въпрос на време е да се получи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР