Всъщност във финала на трети сезон на Ергенът“ имаше победителка.

...
Всъщност във финала на трети сезон на Ергенът“ имаше победителка.
Коментари Харесай

„Аз имам син и го възпитавам да уважава жените“. Думите на Надя, които развълнуваха всички

Всъщност във финала на трети сезон на „ Ергенът “ имаше победителка. И тя се споделя Надежда Вишева.

Тя може и да не получи годежния пръстен от Алек, само че завоюва сърцата на феновете с думите и държанието си след шокиращия свършек. 

Знаете, че ергенът най-после не избра нито Маги, нито Надя, като сподели, че е комплициран и не може да реши в коя от двете е влюбен повече. Той направи това посредством видеообръщение и след диалог с майка си, която не хареса нито една от двете и му сподели да не бърза с решението си.

Думите на Надежда след края на видеообръщението развълнуваха всички. Тя назова Алек нерешителен мъж и изрази очакванията си, че синът й няма да стане подобен.

„ Със сигурност е по-добре, че в този момент ме разочарова, а не след няколко години “, поучително съобщи 34-годишната Надежда. „ Не желая мъж страхливец. По-добре да съм сама, до момента в който не срещна индивида, който ще е мое отражение. Аз не съм страхлива. Не ме е боязън да обичам “, сподели през сълзи Надя.

На въпрос от продукцията дали се усеща излъгана финалистката съобщи, че се усеща излъгана и че не й е за първи път.

„ Животът си е негов. Той ще си носи бремето на решенията. Но аз съм чиста пред себе си и не желая неприятни мисли в главата си “, продължи Надежда и заприказва за сина си.

Тя не можа да преглътне и метода по който Алек им сподели решението си. Не очи в очи, а в сидео.

„ За мен това не са мъже. Аз имам наследник и го дисциплинирам да почита дамите. Да мисли за възприятията им и да са почтени като хора. Не тъй като са мъже, просто тъй като сме хора. И всеки един човек би трябвало да подхожда човешки към възприятията на другия. Това да се разделиш с някого със известие за мен е плахо. Надявам се моят наследник да не стане подобен “.  

Като майка, която отглежда сина си сама, Вишева несъмнено е мощен темперамент и случилото се няма да я пречупи. Жени като нея са потвърдили, че могат да бъдат мощни. Но чакат да срещнат мъжа, който ще им подари комфорта да си разрешат и да бъдат слаби.

Освен всичко друго, Надя откри сили и да прегърне своята съперница Маги. В съкрушителния миг и за двете тя подаде ръка на дамата, с която 3 месеца се бори за сърцето на един мъж. Накрая двете се оказаха обединени в неволята си.

Да, сезон 3 на „ Ергенът “ има своя огромен победител. И той е мощната българска жена. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР