Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че страната му

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че страната му
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ се управляват от идиоти

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че страната му се ръководи от идиоти и некомпетентни хора. Той изрази това мнение в тирада на мероприятие на републиканците в Минесота. " „ Нашата страна може доста бързо да се окаже в трета международна война, тъй като страната ни се ръководи от глупави хора. (...) Нямаше да има нито (конфликт в) Украйна, нямаше да има инфлация, нямаше да има нападение срещу Израел “, сподели Тръмп, представен от ТАСС.

Той също по този начин обичайно означи, че Байдън е най-лошият президент в историята на страната. Бившият президент си разрешава да се изрича обществено по афектиран метод към Байдън, разчитайки на отбраната на свободата на словото, обезпечена от Първата корекция на Конституцията на Съединени американски щати. Докато не прекрачва откритите граници, като да вземем за пример подбудителство към принуждение, Тръмп не нарушава законите на страната, отбелязва организацията. Американската правосъдна процедура слага висок предел, с цел да се смята едно изказване за нелегално, изключително в подтекста на обществена рецензия към държавни чиновници.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември. Тръмп към този момент получи нужния брой гласове на делегати, с цел да бъде номиниран за претендент на републиканците за държавен глава. Настоящият държавен глава Джо Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си обезпечи поддръжката на задоволителен брой делегати от Демократическата партия. Така предстоящо борбата ще се развие сред същите претенденти, както преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР