Всички футболисти, треньори и служители на Лудогорец посветиха днешната победа

...
Всички футболисти, треньори и служители на Лудогорец посветиха днешната победа
Коментари Харесай

Лудогорец посвети 11-ата поредна титла на България на Кирил Домусчиев

Всички футболисти, треньори и чиновници на Лудогорец посветиха днешната победа с 4:1 над Славия и завоюваната 11-а поредна купа на България на притежателя на клуба Кирил Домусчиев. Предводителят на " орлите " чества 53-и рожден ден през днешния ден и предварителното завоюване на званието " първенец " е най-хубавият подарък за него сега.

Бизнесменът стартира своите инвестици в отбора от Разград през далечната към този момент 2010 година и поредно го изведе от трета до първа дивизия. Още при първото си присъединяване в елита Лудогорец стана първенец след трагична победа в последния кръг против ЦСКА (1:0) и по-късно завоюва още 10 поредни трофеи, което е безспорен връх в историята на българския футбол.

Тимът на Разград направи и пробив в Европа, като два пъти взе участие в групите на Шампионската лига и пет пъти в тези на Лига Европа. Лудогорец записа и историческа първа победа в Шампионската лига, надигравайки швейцарския Базел (1:0). И всичко това, с помощта на вложенията на братята Кирил и Георги Домусчиеви, които в последните седмици получиха голямо самопризнание и от бизнес средите в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР