Майката на изчезналия Бен Нийдъм моли правителството да даде същите

...
Майката на изчезналия Бен Нийдъм моли правителството да даде същите
Коментари Харесай

Майката на Бен Нийдъм изисква същата сума, похарчена за Мадлин Маккан за изчезналия син

Майката на изчезналия Бен Нийдъм моли държавното управление да даде същите пари на полицията, която преследва нейния наследник, като тези, изразходвани за издирването на Мадлин Маккан.

Тази седмица Министерството на вътрешните работи отпусна на Met Police спомагателни £192 000 за следствие на изгубването на Мадлен. Отнема общо 13,2 милиона паунда, изхарчени от нейното изгубване през 2007 година Кери Нийдъм сподели, че за съвсем двойно повече време – 32 години – полицията на Южен Йоркшир е разполагала с по-малко от 2 милиона паунда, с цел да помогне да открие какво е станало с Бен.

Тя добави: „ Радвам се за родителите на Мадлен, тъй като знам през какъв смут минават. “ Но тя сподели, че спомагателните пари за Met се усещат като „ ритник в стомаха “ за нея и други фамилии на изчезнали деца.

51-годишната Кери продължи: „ Нито едно изчезнало дете не би трябвало да е по-важно от друго. “ Бен, на 21 месеца, изчезна на гръцкия остров Кос, откакто фамилията се реалокира в чужбина от Шефилд. Три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР