Личен подарък на крал Чарлз от принц Луи даде на

...
Личен подарък на крал Чарлз от принц Луи даде на
Коментари Харесай

Очарователният подарък на принц Луи за крал Чарлз даде на монарха истинска „пролет в стъпките му“

Личен подарък на крал Чарлз от принц Луи даде на монарха същинска „ пролет в стъпките му “, сподели кралски коментатор съобщи.

Когато се завърна на социална работа във вторник, 75-годишният мъж безшумно уведоми кралските почитатели, че носи розова вратовръзка на динозавър, за която се сподели, че е подарък от един от неговите внуци. Той носеше цветната вратовръзка T-rex, когато посети център за лекуване на рак в Лондон.

Коментатори считат, че това е подарък от шестгодишния принц Луис, шест, за който се твърди, че има податливост към динозаври. Кралският специалист Робърт Хардман сподели пред MailOnline: „ Вратовръзката му сподели всичко. Това е обичано, откогато той стана крал, появявайки се в дните на неявяване, на приеми в двореца и даже на пътешестване до черква. Включващ модел на наследник динозавър върху розов копринен декор, това е нахална игра на неговия формален код „ Charles III Rex “. Персоналът знае, че когато „ C-Rex “ носи своята вратовръзка „ T-Rex “, той евентуално има пружина в крачката си. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР