Всички държави застават зад България за присъединяването ни към Шенген.

...
Всички държави застават зад България за присъединяването ни към Шенген.
Коментари Харесай

Радев за Шенген: Всички държави застават зад България

Всички страни застават зад България за присъединението ни към Шенген. Това разяснява от Брюксел президентът Румен Радев. Държавният глава уточни, че страната ни и Румъния стават заложници на вътрешната политика на Нидерландия.

„ Много е значимо да се знае, че в Европарламента 15 евродепутати от Нидерландия гласоподаваха „ за ” България и Румъния. И единствено четирима „ срещу ”. Това ясно демонстрира, че двете страни стават пленник на вътрешната политика на Нидерландия и това няма да издържи дълго ”, уточни той.

Относно рецесията с избора на ръководител на Народното събрание, Радев сподели, че чака от депутатите да конституират парламент, тъй като значими държавни органи работят в повърхностен състав или с изминал мандат. „ Ако продължаваме по този начин, ще доведем до цялостен блокаж на страната ”, предизвести той.

Президентът беше безапелационен, че на фона на дълбоката рецесия служебното държавно управление няма да повдига тематиката българските консуматори да отидат да свободния пазар на ток. Относно мандата за сформиране на държавно управление - сподели, че може да го даде, когато има структурирани парламентарни групи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР